Suceava

Două tâlhării în aceeaşi zi

> Victimele sunt două femei cărora le-au fost smulse poşetele

Două sucevence au devenit victime în aceeaşi zi, fiindu-le smulse poşetele. Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, ambele femei au rămas fără bunuri după ce au fost atacate pe la spate, luate fiind prin surprindere, astfel că victimele nu au mai avut timp să reacţioneze. Primul incident s-a petrecut aproape de orele prânzului zilei de joi, partea vătămată fiind o localnică de 61 de ani ce se deplasa pe strada Amurgului. „Iar în momentul în care a ajuns în faţa blocului unde locuiesc nişte rude de-ale sale, un tânăr necunoscut, care a venit din spate, i-a smuls din mână poşeta în care avea bani, acte de identitate şi documente personale”. Al doilea incident s-a înregistrat în jurul orei 20.30, când o femeie de 47 ani se deplasa pe strada Gheorghe Doja, spre blocul de domiciliu, iar din spate a venit un tânăr necunoscut care, profitând de faptul că victima vorbea la telefonul mobil, i-a smuls poşeta în care se aflau bani, acte de identitate şi alte documente personale, dispărând în fugă. În ambele cauze s-au întocmit dosare penale, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. SUNT IDENTIFICAȚI AUTORII SAU URMEAZĂ??BURDUJENI,GEORGE ENESCU, RAIUL BANDIȚILOR!!!SIGURANȚA CETĂȚEANULUI CUM ESTE APĂRATĂ?PLIN DE ORGANE PLĂTITE DE STAT,GARDIENI PUBLICI,POLIȚIA ORDINE PUBLICĂ,JANDARMI ȘI NIMENI NU E ÎN SIGURANȚĂ CA CETĂȘEAN.Chemați milițienii de până în 90 că erau jumătate ca număr și mult mai eficienți!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: