Licitaţie de 1 milion de lei pentru modernizarea Pieţei mari din Suceava

> Unul dintre cele două tronsoane va beneficia de încălzire, fiind obligatoriu ca acesta să fie branşat la sistemul centralizat de alimentare cu apă caldă şi căldură

Primăria Suceava lansează licitaţia pentru modernizarea Pieţei agroalimentare centrale. Valoarea lucrărilor scoase la bătaie este de 1 milion de lei, conducerea administraţiei locale sperând că, în urma competiţiei, execuţia va fi adjudecată la un nivel mult mai scăzut. Autorităţile locale speră, de asemenea, ca licitaţia să nu intre în hora contestaţiilor, devenită deja tradiţională, şi care ar întârzia demararea efectivă a intervenţiilor de reabilitare. Primarul Ion Lungu a arătat că, atât timp cât prevederile legale privind garanţiile depuse pentru participarea la licitaţie au funcţionat, contestatarii „de profesie” au fost mai puţini, iar procedurile s-au derulat cu celeritate.

„Ne dorim să modernizăm Piaţa centrală, aşa cum am promis. Este un prim pas pentru reabilitarea tuturor pieţelor agroalimentare din municipiu şi sper ca totul să decurgă normal. O mare problemă, din toate punctele de vedere, este cea legată de licitaţii. Din păcate, Curtea Constituţională a considerat că acele garanţii de bunăcredinţă care trebuia depuse nu sunt legale, în perioada în care au fost admise lucrurile mergând mai bine. Trebuie găsită o soluţie, altfel ne învârtim în jurul cozii, cu aceste licitaţii la care se găsesc mulţi contestatari” explică ocupantul fotoliului din Areni.

Suma de 1 milion de lei licitată urmează a lua calea înlocuirii acoperişului, modernizărilor din interiorul pieţei, precum şi amenajării unui sistem de încălzire a spaţiilor în cauză. Încălzit va fi doar unu dintre cele două tronsoane ale Pieţei mari, Ion Lungu accentuând că este obligatoriu ca acesta să fie branşat la sistemul centralizat de alimentare cu apă caldă şi căldură al municipiului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI