Simpozion: „România în tranziţie”

afis-romania-in-tranzitieAsociaţia Tinerilor Istorici şi Diplomaţi alături de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava anunţă pentru 25 şi 26 mai 2015 Simpozionul Naţional „România în tranziţie: Politica externă şi Relaţiile internaţionale”, ediţia a III-a, având secţiunile: 1. Relaţii internaţionale şi Studii Europene; 2. Ştiinţe Politice; 3. Istorie.

„Simpozionul îşi propune să aducă în prim-plan politica externă a României ultimilor decenii, politică bazată pe trei piloni fundamentali: parteneriatul strategic cu SUA, apartenenţa la NATO şi apartenenţa la UE. În lucrările susţinute de studenţi/masteranzi/doctoranzi se va încerca observarea paşilor ce trebuie parcurşi de statul român pentru a demonstra că este un partener serios şi credibil, care se bazează pe politica externă şi susţinere din partea U.E. sau eventualele alternative opozabile sistemului european” transmit organizatorii.

Rezumatele comunicărilor (maxim 300 de cuvinte) vor fi trimise până în data de 15 aprilie 2015 pe adresa de e-mail: atid.suceava@gmail.com, după care participanţii acceptaţi la simpozion urmând să fie notificaţi până pe data de 1 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: