Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni şi-a sărbătorit veteranii

DSC_0032Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni a sărbătorit vineri, 27 martie a.c., „Ziua Veteranilor Unităţii”, o întâlnire cu ofiţerii şi subofiţerii care de-a lungul anilor au activat în cadrul unităţii.

De la purtătorul de cuvânt al şcolii, mr. Ipate Cristian, comandantul Batalionului 2 Elevi, am aflat că activitatea s-a desfăşurat la sediul unităţii şi a debutat cu o slujbă religioasă desfăşurată la biserica din incinta şcolii, urmată de o vizită prin spaţiile unităţii, prilej cu care invitaţii şi-au reamintit de vechile locuri de muncă. Într-un cadru festiv, au fost rostite alocuţiuni din partea comenzii şcolii şi din partea veteranilor.

La final, locţiitorul comandantului şcolii, col. Ionel Postelnicu, le-a oferit foştilor ofiţeri şi subofiţeri diplome de excelenţă, în semn de recunoştinţă pentru contribuţiile aduse la evoluţia instituţiei.

Întâlnirea a fost una de suflet şi un bun prilej pentru schimbul de experienţă între generaţiile de jandarmi. Activitatea a fost organizată ca anticipare a zilei de 3 aprilie 2015, Ziua Jandarmeriei Române.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: