Lăsată fără bijuterii pe când petrecea cu mai mulţi prieteni

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul nefast pentru o tânără de 25 de ani din municipiul Suceava. Femeia a rămas fără mai multe bijuterii din casă chiar dacă se afla în locuinţă şi se distra împreună cu câţiva prieteni. Dispariţia bunurilor a fost sesizată de proprietară abia luni seară, înaintea orei 19.40, la care a chemat poliţiştii în ajutor. Cercetările efectuate de aceştia au stabilit că vineri seară tânăra a primit la domiciliu vizita unor prieteni. Voia bună şi discuţiile i-au distras proprietarei atenţia, ea uitând uşa garsonierei neîncuiată. De acest lucru se pare că au profitat persoane rămase deocamdată necunoscute, care, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, „în jurul orei 20.30, au pătruns în holul locuinţei – ajutaţi de faptul că tânăra se afla cu mai mulţi prieteni într-o altă cameră – şi au sustras mai multe bijuterii. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

La începutul acestei săptămâni, şi un bărbat de 36 de ani, din localitatea Mănăstirea Humorului, a devenit victima hoţilor. Persoane necunoscute au sustras dintr-o anexă a locuinţei acestuia un motoferăstrău în valoare de circa 1.000 de lei. Şi în acest caz, cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI