La Târgul de turism al României

Peste două mii de persoane interesate de oferta Bucovinei

Pe durata a patru zile, peste 2.000 de vizitatori au trecut pe la standul Bucovinei, în cadrul celei de a 33-a ediţii a Târgului de turism al României – TTR 2015, eveniment organizat, în perioada 12-15 martie 2015, în Centrul expozițional „Romexpo”, Bucureşti.

În scopul promovării pe plan naţional a potenţialului turistic al judeţului Suceava, Consiliului Judeţean i s-a pus la dispoziţie o suprafaţă de 15 mp, standul având ca tematică „Paştele în Bucovina”. Spaţiul expoziţional sucevean – special amenajat pentru promovarea obiectivelor şi atracţiilor turistice din judeţ –, inclusiv a evenimentelor „Hora Bucovinei” şi „Pelerin în Bucovina”, a inclus şi doi meşteri populari, ei oferind publicului demonstraţii de încondeiat ouă şi de pictat icoane. Către vizitatorii standului judeţului Suceava au fost distribuite hărţi turistice, programul evenimentelor incluse în „Paştele în Bucovina 2015”, broşuri de prezentare a obiceiurilor pascale din Bucovina, a structurilor de cazare turistică, bisericilor şi mănăstirilor, turismului rural şi turismului activ, ghiduri turistice ale municipiului Suceava şi Bazinului Dornelor, pliante de prezentare a unităţilor de cazare din judeţ. Totodată, reprezentaţii judeţului au oferit celor interesaţi informaţii referitoare la obiectivele şi atracţiile turistice, evenimentele anuale organizate de Consiliul Judeţean, privitoare la infrastructurile de transport, cazare, alimentaţie publică, despre cele de agrement şi tratament, precum şi în ceea ce priveşte ofertele operatorilor economici pentru sărbătorile pascale.

Pachetele turistice specifice Paştelui, oferite de agenţii economici din turism, au inclus cazare pentru 2-5 nopţi, servirea mesei, programe artistice şi de evidenţiere a tradiţiilor, excursii în natură sau la diverse obiective turistice, plimbări cu caii sau cu trăsura, petreceri în aer liber şi focuri de tabără, acces la spaţii de joacă pentru copii, acces la centre spa şi wellness ş.a. Ediţia de primăvară a Târgului de turism al României a adunat peste 290 de agenţii de turism tour-operatoare şi detailiste, hoteluri şi pensiuni, agenţii de asigurări şi bănci, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, organizaţii de promovare a turismului din străinătate, organizaţii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România, prestatori de servicii de transport, de cazare şi de agrement.

IMG_9860 IMG_9933

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: