Pentru că a încercat să treacă frontiera cu 1800 de pachete cu ţigări ascunse prin maşină

O tânără din Ucraina, amendată cu 7000 lei

O tânără de 29 de ani, cetăţean ucrainean, şi-a încercat şi ea norocul în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, cu sute de pachete de ţigări dosite prin ascunzătorile autoturismului său.

Natalia T. s-a prezentat în PTF Siret pe 4 martie, la volanul unui Citroen înmatriculat în Ucraina. Era o maşină „muncită” şi care nu trecea pentru prima dată prin zona de frontieră. Existând suspiciuni că tânăra transporta ţigări, autoturismul a intrat la un control amănunţit. Poliţiştii de frontieră au scos imediat la lumină sute de pachete cu ţigări ucrainene, îndesate în compartimente special amenajate. O parte erau ascunse în bara din spate a maşinii, o parte portbagaj, în total, la inventariere, autorităţile de frontieră numărând aproape 1800 de pachete.

„Ţigările în valoare de 2.184 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei. Totodată, autoturismul, estimat la 15.000 lei, a fost indisponibilizat în PTF Siret, deoarece avea confecţionate locuri special amenajate pentru transportul ţigărilor” a transmis comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava.

        tigari-06.03-030           tigari-06.03-033

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: