Limba şi literatura română are patru elevi participanţi la faza naţională de la Târgu Mureş

olimpiadaFaza naţională a Olimpiadei de Limba şi literatura română pentru clasele IX-XII se va desfăşura la Târgu Mureş, în perioada 6-10 aprilie 2015, judeţul Suceava fiind reprezentat de 4 elevi din fiecare clasă de liceu.

Ei sunt Diana Aruşilor, clasa a IX-a la CN „Ştefan cel Mare” (prof. Carmen Bocăneţ), Ioana Nesteriuc, clasa a X-a la CN „Petru Rareş” (prof. Ileana Boteanu), Adela Căşuneanu, clasa a XI-a la „Petru Rareş” (prof. Gheorghe Cârstian) şi Larisa Pălie, clasa a XII-a la CN „Nicu Gane” din Fălticeni (prof. Daniela Pavel).

Alte olimpiade judeţene se vor desfăşura sâmbătă 7 martie la disciplinele istorie, geografie, biologie, informatică, limbi romanice (Limba franceză şi Limba spaniolă), Limba rusă maternă, Olimpiada judeţeană de Religie pentru clasele V-XII şi Olimpiada judeţeană de Religie pentru seminariile teologice. De asemenea, se vor desfăşura etapele judeţene ale Olimpiadei Naţionale ale Sportului Şcolar, la badminton gimnaziu şi fotbal fete liceu. La toate aceste competiţii vor participa peste 1000 de elevi calificaţi după participarea la etapele locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: