Instalaţia de proiecţie a filmelor 3D va fi procurată contra a 800.000 lei

> Astfel, doar dotarea noului Centru Cultural „Bucovina” se va ridica la 2 milioane de lei

CEBÎn vederea încheierii lucrărilor de reabilitare de la noul sediu al Centrului Cultural „Bucovina” (fostul cinematograf „Modern”), Primăria Suceava lansează în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) două noi licitaţii. Prima dintre ele se referă la dotările necesare pentru cele trei etaje, parter şi etajul tehnic, şi are o valoare de circa 2 milioane de lei. Astfel, cea mai mare cheltuială este prevăzută pentru instalaţia de proiecţie a filmelor în format 3D, adică una de circa 820.000 de lei. „Sceno-tehnica”, respectiv echipamentele pentru scenă, are ca preţ de pornire suma de peste 693.000 de lei, iar birourile, scaunele, draperiile şi mochetele sunt estimate a costa 285.000 de lei.

„Ne dorim ca această licitaţie să decurgă normal, să nu fie contestaţii şi întârzieri, în aşa fel încât la începutul lunii iulie să avem gata acest centru cultural, inclusiv cel mai important şi mult aşteptatul cinematograf 3D”, a precizat primarul Ion Lungu.

În al doilea rând, sunt scoase la licitaţie, pentru suma de circa 1,16 milioane de lei, unele lucrări suplimentare din curtea imobilului Centrului Cultural „Bucovina”, precum cele care ţin de rezervorul de apă, instalaţiile şi echipamentele de stingere a incendiilor.

Până în prezent reabilitarea fostului cinematograf a consumat aproape 10 milioane de lei, aceasta fiind executată de Civica Grup Suceava. În clădirea modernizată ar urma să se instaleze Centrul Cultural „Bucovina” al CJ, cu subordonatele Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Irimescu”, precum şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale. Licitaţia pentru desemnarea constructorului de la reabilitarea şi modernizarea fostului cinematograf şi amenajarea pe structura acestuia a Centrului Cultural „Bucovina” a fost ţinută pe 8 iulie 2010, atunci primarul Ion Lungu estimând că lucrările vor ţine doi ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: