La Centrul de Plasament „Mihail şi Gavriil” Solca

„Ţi-am împletit un mărţişor”

La Centrul de Plasament „Mihail şi Gavriil” din Solca au avut loc pe 26 februarie un atelier de lucru şi o expoziţie de mărţişoare şi felicitări cu tema „Ţi-am împletit un mărţişor”.

Mărţişoarele şi felicitările au fost realizate de un grup de copii în tehnica quilling, sub îndrumarea ed. Toderaş Done Gabriela şi Stratulat Aurora.

Aflăm că la eveniment au participat cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Tomşa Vodă” Solca, de la Grădiniţa „Muguri de brad” Solca, Grădiniţa cu Program Normal Poieni-Solca, viceprimarul oraşului Solca şi personal din cadrul Primăriei Solca.

Luni, 2 martie, mărţişoarele realizate au fost dăruite preşcolarilor de la grădiniţele din Solca şi Poieni-Solca, în cadrul activităţilor de socializare cuprinse în parteneriatele încheiate între instituţii.

    martisor-centru-plasament-solca-image001                martisor-centru-plasament-solca-image007

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: