Sechestru pus pe imobilele lui Ciprian Cihoski, moştenitorul unui imperiu forestier din Preuteşti

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au dispus în cursul zilei de marţi, 3 martie, instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra imobilelor de pe raza comunei Preuteşti ce aparţin lui Ciprian-Ştefan Cihoski.

Cihoski, alături de şeful Ocolului Silvic Fălticeni şi alţi cinci inculpaţi, a fost pus sub acuzare într-un dosar de tăieri ilegale de pădure de pe raza comunei Preuteşti, din perioada 2009-2014.

Potrivit procurorilor, măsura sechestrului a fost luată întrucât din adresa nr. 111.991/24.02.2015 emisă de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva – Direcţia Silvică Suceava – Biroul Paza şi Protecţia Pădurilor rezultă că valoarea totală a prejudiciului rezultat în urma tăierii fără drept de arbori din 20 de partide este în cuantum de 412.852,5 lei.

„Ţinând cont de cuantumul mare al prejudiciului cauzat, se impune, în vederea reparării pagubei, instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra bunurilor imobile până la concurenţa sumei de 412.852,5 lei” a susţinut procurorul Elena Mădălina Pricop.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: