Gheorghe Chivorchian a fost invitatul special al Adunării Generale a membrilor afiliaţi la AJF Suceava

fotbal-ajf-suceava-chivorchian-3-martieSecretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, a fost invitatul special al Adunării Generale a membrilor afiliaţi la AJF Suceava, reuniune care a avut loc la finele săptămânii trecute în prezenţa a circa 45 de delegaţi dintr-un total de 56 cu drept de vot.

Al doilea om în ierarhia FRF a luat cunoştinţă de problemele cluburilor din judeţ, şi-a amintit cu plăcere de perioada petrecută în postul de preşedinte al Forestei Fălticeni şi a salutat activitatea lui Ciprian Anton în fruntea AJF Suceava.

„Îmi face plăcere să fiu la Suceava, un judeţ care a însemnat ceva în cariera mea, pentru că o perioadă foarte scurtă am fost preşedinte la Foresta, o echipă frumoasă care a promovat la acea vreme pe prima scenă a fotbalului românesc. Suceava a dat jucători buni fotbalului românesc, iar acum are un preşedinte de AJF ce a venit cu propuneri interesante care au fost deja inserate în ROAF. Este unul din judeţele în care se încearcă dezvoltarea fotbalului şi din acest motiv am ţinut să fiu prezent la Suceava, în premieră pentru mine, la o Adunare Generală a membrilor afiliaţi”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Secretarul general al FRF a vorbit şi despre problemele cluburilor de Liga a II-a, care şi-ar putea găsi rezolvare abia din sezonul viitor, când se va trece foarte probabil la o singură serie cu 20 de echipe la matineu.

„Din vara viitoare, fotbalul din Liga a II-a va fi mult mai interesant, în condiţiile în care vor retrograda şase echipe din prima ligă. Se poate găsi o soluţie pentru a atrage bani dinspre media către cluburile de Liga a II-a, dar se impune trecerea la o singură serie de 18 sau cel mult 20 de echipe. Noi ne-am dorit reducerea numărului de echipe încă din vara trecută, dar ne-am lovit atunci de opoziţia conducătorilor de cluburi. În privinţa Ligii a III-a, s-ar impune opt serii de 10 sau 12 echipe pentru că trebuie să porneşti de la o baza mare spre vârf”, a mai spus Chivorchian.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: