Starea judeţului Suceava în 2014

Buget pe deficit, încasări mai mari la ANAF, creştere de 7% a turismului

florin-sinescuPrefectul de Suceava, Florin Sinescu, a prezentat, miercuri, starea economică şi socială a judeţului Suceava în date statistice interpretate şi comparate cu anii trecuţi.
De remarcat este că în anul 2014 bugetul judeţului a fost deficitar. Şi în acest an se merge pe un deficit bugetar, deşi încasările făcute de ANAF sunt în creştere, la 1,3 miliarde de lei, fără să fie incluse şi taxele vamale încasate în judeţ.
Totodată, s-a constatat o creştere medie cu 7% a numărului de turişti care au venit în judeţ, fiind înregistrate circa 260.000 de sosiri în unităţile turistice. Creşterea este de 10% pentru turiştii români, dar s-a înregistrat o scădere de 3% la numărul turiştilor străini.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI