„Lucrurile se vor vedea altfel peste cinci luni-un an”

Corneliu Popovici

Corneliu Popovici

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, fost secretar de stat în Ministerul Turismului când Elena Udrea era ministru şi fost consilier personal al Elenei Udrea când aceasta era ministru al dezvoltării, a declarat marţi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că nu crede în ceea ce se arată acum în cazul Elenei Udrea.

El a spus că a cunoscut-o pe Elena Udrea şi că nu crede în acuzele făcute împotriva acesteia.

Popovici a menţionat că dacă cineva a greşit, atunci trebuie să plătească. El a arătat însă că există unele semne de întrebare legate de DNA, instituţie care acum e dorită şi de Bulgaria sau de Republica Moldova, că prea ies toate la iveală deodată. „Parcă prea ies toate deodată la iveală. Îmi e greu să cred că apar peste noapte”, a spus Popovici.

El a mai spus că e supărat că sunt situaţii în care un martor este în instituţie şi dă declaraţii, presa transmite în direct ceea ce declară acesta. „Nu e o chestiune normală”, a spus Popovici.

În ceea ce priveşte cazul Elena Udrea a spus că astăzi părerile în societate sunt împărţite, dar că altfel se vor vedea lucrurile peste câteva luni. „Peste o lună, cinci luni, un an, lucrurile se vor vedea altfel”, a spus Popovici.

Liderul PMP Suceava consideră că „din toată nebunia asta” ar trebui ca cineva să răspundă la întrebarea Elenei Udrea dacă serviciile s-au implicat în campania electorală din noiembrie 2014. „A fost sau n-a fost? S-au implicat serviciile în campanie din noiembrie 2014? E o întrebare care trebuie să ne frământe”, a declarat Corneliu Popovici.

Elena Udrea consideră că este tratată ca cel mai mare infractor din ţară. Ea a postat marţi seara pe o reţea de socializare un mesaj în care se întreabă dacă nu mai bine este arsă pe rug decât să se continue aceste acţiuni împotriva sa. „Opt cereri de arestare preventivă şi urmărire penală în două săptămâni formulate de procurori împotriva mea, dintre care trei în numai două ore! Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzaţii total nefondate. Numai denunţurile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toţi cei implicaţi, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestaţi, doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzaţii la adresa mea! Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?”, e cererea de ultimă oră a Elenei Udrea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI