Futsal

Bucovina II Rădăuţi şi Spuma Dărmăneşti, ultimele două echipe calificate la turneul final judeţean

futsal-24-febLa finele săptămânii trecute s-au disputat ultimele două turnee din cadrul primei ediţii a Campionatului judeţean de futsal. Al cincilea turneu s-a desfăşurat la Milişăuţi şi a adunat la start echipele Bradul Putna, Locomotiva Dorneşti, Voinţa Zvoriştea şi Bucovina II Rădăuţi.

La capătul unei serii de meciuri deosebit de aprig disputate şi spectaculoase, cea mai bună formaţie s-a dovedit a fi Bucovina II Rădăuţi. De remarcat că în acest turneu s-au marcat nu mai puţin de 78 de goluri, adică o medie de 13 goluri pe meci.

Cel de-al şaselea turneu şi ultimul care a desemnat o echipă care va participa la turneul final al Campionatului judeţului Suceava de futsal s-a disputat la Cajvana. La acest turneu au evoluat echipele Ştiinţa Mitocu Dragomirnei, Sporting Poieni Solca, Unirea Horodnic şi Spuma Dărmăneşti. Cea mai „curată” formaţie a fost şi câştigătoarea competiţiei, Spuma Dărmăneşti învingând în toate partidele jucate.

Pe lângă Bucovina II Rădăuţi şi Spuma Dărmăneşti, la turneul final programat pe 1 martie în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava s-au mai calificat echipele CS Gura Humorului, AS Şomuz Fălticeni, Ştiinţa Vicovu de Sus şi Viitorul Liteni.


 

Rezultatele turneului de la Milişăuţi:

Bradul Putna – Locomotiva Dorneşti                 9-6

Voinţa Zvoriştea – Bucovina II Rădăuţi          2-8

Bradul Putna – Voinţa Zvoriştea                7-4

Locomotiva Dorneşti – Bucovina II Rădăuţi          7-12

Bradul Putna – Bucovina II Rădăuţi                   2-8

Locomotiva Dorneşti – Voinţa Zvoriştea                4-9

Rezultatele turneului de la Cajvana:

Ştiinţa Mitoc – Sporting Poieni Solca            2-5

Spuma Dărmăneşti – Unirea Horodnic                5-1

Ştiinţa Mitoc – Spuma Dărmăneşti             6-11

Sporting Poieni Solca – Unirea Horodnic          8-6

Ştiinţa Mitoc – Unirea Horodnic                5-10

Sporting Poieni Solca – Spuma Dărmăneşti          1-3

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: