Bogdan Aurescu

Şedinţă comună de guvern româno-bulgară, la Craiova, în primăvară

aurescuMinistrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anunţat, ieri, că în această primăvară va avea loc, la Craiova, o şedinţă comună a guvernelor României şi Bulgariei. „Am discutat împreună cu omologul meu şi pregătirea următoarei şedinţe comune de guvern a celor două state. E vorba despre a treia şedinţă comună de guvern. E un instrument extrem de important pentru promovarea cooperării bilaterale privilegiate dintre cele două ţări”, a spus Aurescu, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu omologul său bulgar, Daniel Mitov.

Ministrul de Externe al Bulgariei, Daniel Mitov, a avut, ieri, consultări oficiale cu şeful diplomaţiei române, Bogdan Aurescu. În cadrul convorbirilor, cei doi oficiali au abordat atât teme aflate pe agenda bilaterală, cât şi pe agenda europeană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: