Victor Ponta

Măsurile de asistenţă luate în 2014 sunt de dreptate socială, nu pomeni electorale

pontaMăsurile de asistenţă luate de guvern în 2014 sunt de dreptate socială, a declarat premierul Victor Ponta, care a adăugat că „sunt proşti” cei care au spus că sunt „pomeni electorale”. „Anul 2014 a fost anul în care am luat multe măsuri de dreptate socială. Că le-au spus alţii pomeni electorale, sunt proşti că le-au spus aşa. Sunt, pur şi simplu, lucruri necesare. Pensiile, alocaţiile, indemnizaţiile nu sunt pomeni, ci sunt lucruri de dreptate socială de care oamenii din această ţară au nevoie”, a declarat premierul ieri în şedinţa de guvern.

Victor Ponta a adăugat că, în acelaşi timp, „2015 este al patrulea an consecutiv de creştere economică, peste media UE”. „Dacă vrem să avem în continuare dezvoltare economică, dacă vrem să avem locuri de muncă şi dacă vrem să avem bani pentru măsuri sociale trebuie să ne dezvoltăm economic”, a mai declarat premierul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: