La Universitatea Suceava

Concert de jazz cu Ana-Cristina Leonte Quintet

Casa de Cultură a Studenţilor de la Universitatea Suceava anunţă un concert de jazz cu Ana-Cristina Leonte Quintet, joi, 19 februarie a.c., la ora 19, în Auditorium „Joseph Schmidt”. Din cvintet fac parte interpreţii Ana-Cristina Leonte – voce, Alex Munte – saxofon, Albert Tajiti – pian, Michael Acker – contrabas şi Tavi Scurtu – tobe.

„Este vorba despre un cvintet de generaţie nouă, în care se regăsesc câteva dintre cele mai interesante nume ale jazzului românesc actual. Acestea aduc un suflu nou pe scena muzicală prin sinteza rafinată între vocea şi compoziţiile protagonistei, influenţate atât de R’n’B cât şi, uneori, de folclorul românesc, şi de instrumentaţia clasică de jazz (pian, saxofon, contrabas, baterie) susţinută de instrumentişti inspiraţi şi de aranjamente originale” au precizat reprezentanţii USV.

Ana-Cristina a obţinut titlul „Best Vocal Performance Award”, în 2013 la Festivalul de jazz de la Sibiu, iar, împreună cu Michael Acker şi Albert Tajti, a obţinut premiul pentru cea mai bună trupă de jazz, în 2012, la Târgu Mureş.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi. Biletele se pot achiziţiona între orele 9 şi 16, la camera 101, din corpul F al USV sau la intrarea în Auditorium, înaintea spectacolului. Informaţii şi rezervări, la tel. 0753 595 452.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: