Ultimele tendinţe pentru organizarea unei nunţi

> Prezentate în cadrul „Târgului de nunţi Bucovina”

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a organizat în perioada 13-15 februarie „Târgul de nunţi Bucovina”, în incinta complexului comercial Iulius Mall.

Viitorii miri au putut afla toate informaţiile referitoare la organizarea unei nunţi de poveste de la zecile de expozanţi care s-au pregătit aşa cum au ştiut mai bine, întrecându-se pe sine de la an la an.

Aflat la cea de-a VIII-a ediţie, „Târgul de nunţi Bucovina” a venit în ajutorul viitorilor miri prezentându-le cele mai noi colecţii de rochii de mireasă, rochii pentru domnişoarele de onoare, costume pentru miri şi cavaleri de onoare, aranjamente florale şi decoraţiuni, invitaţii, focuri de artificii, servicii foto-video şi de sonorizare, produse de cofetărie şi servicii de închiriere limuzine.

Specialiştii şi consilierii le-au uşurat munca viitoarelor mirese care au aflat rapid trendurile din 2015 şi, astfel, rochia de mireasă perfectă a putut fi găsită cu uşurinţă la târgul de nunţi.

Ştefăroi Adina, consilier la HM Mireasa, a susţinut că în acest an, ca şi în anii trecuţi, se poartă foarte mult dantela, iar în ceea ce priveşte modelul rochiei de mireasă sunt la mare căutare stilul prinţesă, dar şi rochiile tip sirenă cu trenă.

Nunta, înainte de toate, reprezintă săvârşirea unei taine, de aceea verighetele au un rol foarte important. Pentru mult aşteptata zi a nunţii, specialiştii de la Atlantis Gold au adus la târg sute de modele, adaptate tuturor cerinţelor mirilor.

„În acest an colaboratorii noştri au venit cu foarte multe colecţii de verighete. Predominant se poartă combinaţiile de aur alb şi aur galben, prevăzute cu diamante, fie albe, fie negre, fie prevăzute cu zirconia. Tot în acest an le recomandăm mirilor verighetele lucrate manual, cu împletitură de aur alb sau galben, după preferinţele lor” a susţinut Pascal Carmen Raluca, director la Atlantis Gold.

Bicicleta cu două locuri, filmările cinematografice şi aeriene, atracţiile principale

Pe partea de servicii foto şi video mirii încep să pună din ce în ce mai mult accent, conştientizând importanţa evenimentului din viaţa lor şi implicit a faptului că amintirile trebuie să le rămână într-un format de calitate. În acest sens, cei la Simply Mind au adus la târgul de nunţi pachete diversificate, adaptate tuturor cerinţelor de pe piaţă.

„Pe partea de video şi foto, după cum ne-am dat noi seama, cei de la Simply Mind, se cere mai multă seriozitate, se cere mai multă apropiere şi cunoaştere a mirilor, mai exact fiecare mire şi mireasă îşi dă seama mai mult poate decât în anii anteriori că este un eveniment cu adevărat unic în viaţa lor”, a susţinut Ştefan Sfichi, manager la Simply Mind.

Potrivit lui Ştefan Sfichi, de multe ori mirii optează pentru filmările aeriene, acestea aducând un aer aparte amintirilor.

Atracţiile principale la „Târgul de nunţi Bucovina” le-au reprezentat filmările cu camera cinematografică, dar şi o bicicletă specială pentru miri, în tandem.

După cum ne-a declarat Ştefan Sfichi, cel mai important eveniment din viaţa mirilor poate fi imortalizat cu o cameră cinematografică de 2,5K sau chiar mai mult, peste full HD-ul cu care s-au obişnuit până în prezent clienţii.

Cât priveşte bicicleta cu două locuri, în tandem, aceasta este o nouă opţiune pentru tinerii care doresc să iasă din tiparele clasice şi să schimbe mijlocul de locomoţie la nuntă.

„Ne-am gândit în urmă cu ceva timp că toată lumea foloseşte două mijloace de locomoţie la nuntă: una este maşina, iar alta este trăsura. Însă, mai mult decât atât, ne-am gândit că tinerii, cei care se căsătoresc, au o direcţie înspre latura ecologică a vieţii şi încetul cu încetul folosesc bicicletele” a menţionat Ştefan Sfichi, explicând că mirele şi mireasa se pot deplasa şi altfel, amândoi cu aceeaşi bicicletă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: