Ştiinţa Vicovu de Sus, a patra echipă calificată

futsal-17-febŞtiinţa Vicovu de Sus este cea de-a patra echipă calificată la turneul final al Campionatului Judeţean de Futsal. Gruparea vicoveană şi-a asigurat participarea la turneul din sala LPS Suceava după ce a câştigat turneul zonal organizat în sala din Vicovu de Jos, cu victorii în toate cele trei meciuri. Ştiinţa Vicovu de Sus a trecut cu 7-1 de Zimbrul Siret, cu 5-4 de Avântul Volovăţ şi cu 9-6 de vecinii de la Flacăra Vicovu de Jos.

 

Meciurile turneului de la Vicovu de Jos au fost arbitrate de brigada Vasile Tacu – Ghiţă Ignătescu, supervizor AJF fiind Bogdan Grosu.

Pe lângă Ştiinţa Vicovu de Sus, la turneul final programat pe 1 martie în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava s-au mai calificat CS Gura Humorului, AS Şomuz Fălticeni şi Viitorul Liteni. Ultimele două echipe calificate vor fi desemnate duminică, 22 februarie, în urma turneelor zonale de la Milişăuţi şi Cajvana.

Meciurile se vor desfăşura pe parcursul a două reprize a câte 20 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar şi patru jucători de câmp. Fiecare formaţie poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. Pentru a lua parte la competiţie, jucătorii trebuie să deţină viză anuală pe carnetele de legitimare. Plata arbitrilor, a observatorului şi a asistentului medical revine în sarcina tuturor echipelor participante, informează site-ul AJF.


Rezultatele turneului de la Vicovu de Jos:

Avântul Volovăţ – Flacăra Vicovu de Jos               1-5

Ştiinţa Vicovu de Sus – Zimbru Siret                      7-1

Avântul Volovăţ – Ştiinţa Vicovu de Sus               4-5

Flacăra Vicovu de Jos – Zimbru Siret                      3-4

Avântul Volovăţ – Zimbrul Siret                     4-6

Ştiinţa Vicovu de Sus – Flacăra Vicovu de Jos     9-6

 

Clasament: 1. Ştiinţa Vicovu de Sus 9p, 2. Zimbrul Siret 6p, 3. Flacăra Vicovu de Jos 3p, 4. Avântul Volovăţ 0p.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: