George Şoldan a reprezentat Suceava la Adunarea Generală a PES Activists România

Preşedintele-coordonator judeţean al PES Activists Suceava, George Şoldan, a participat recent la Adunarea Generală a PES Activists România, în cadrul căreia au fost lansate propunerile organizaţiei pentru statutul PSD, soluţiile europene la reformele instituţionale ce urmează a avea loc şi care a desemnat noua conducere naţională a organizaţiei.

„Acest eveniment a reconfirmat faptul că PES Activists România este cea mai puternică mişcare politică europeană din România şi că am reuşit să devenim cea mai importantă structură de acest tip din întreaga reţea de peste 80.000 de activişti PES din toată Europa. Organizaţia PES Activists Suceava numără în prezent peste 100 de membri şi simpatizanţi, ceea ce demonstrează din nou faptul că la nivelul organizaţiei judeţene a PSD există foarte multe persoane interesate de temele, dezbaterile şi proiectele europene” a precizat reprezentantul judeţului Suceava la Adunarea Generală, într-un comunicat de presă.

El a informat că, în cadrul evenimentului, a fost ales preşedintele-coordonator naţional al PES Activists România, în persoana europarlamentarului PSD Victor Negrescu. Liderul organizaţiei a adresat mulţumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum şi conducerii PSD, reafirmându-şi totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România.

„Le mulţumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere şi pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România. Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea şi întărirea social-democraţiei româneşti, cât şi pentru promovarea politicilor europene în ţară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democraţiei româneşti poate să devină mai eficientă şi am propus soluţii europene pe teme-cheie precum cea legată de finanţarea partidelor. Trebuie să mergem înainte şi să îndeplinim toate aceste deziderate. Am încredere că vom reuşi curând această consolidare în interiorul PSD şi doresc să mulţumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că susţine acest demers al nostru de recunoaştere mai largă în statutul PSD” a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, preşedintele PES Activists România.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: