Propunere-şoc a PV Suceava:

Alegeri anticipate pentru o clasă politică fără lipici la DNA

Partidul Verde Suceava consideră că singura salvare a României este prin schimbarea actualei clase politice, cu una tânără şi fără „lipici” la DNA.

Dan Acibotăriţă

Dan Acibotăriţă

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PV Suceava, Dan Acibotăriţă, a remarcat că, în orice tabără te-ai uita din partidele politice reprezentate în Parlamentul României, sunt numai corupţi şi persoane fără soluţii reale pentru ţară şi popor.

„Dacă s-a ajuns ca un fost ministru, om de cultură, liberal, să invoce ajutorul divin, să se dea cu mir pentru a evita ridicarea imunităţii şi a da piept cu legea, atunci putem afirma fără să greşim ca actualul Parlament al României este compromis în procent de 80%” susţine Acibotăriţă.

El arată că soluţia pe care o propun verzii suceveni este ca parlamentarii actuali să-şi dea demisia – sau cel puţin cei care mai au un dram de onoare – şi să se convoace alegeri anticipate.

„Noi, verzii suceveni, aşteptăm ca o asemenea mişcare să vină din partea noului PNL, dar se pare că şi aceştia doresc doar puterea. Şi atât. Fără proiecte reale prezentate românilor, noul PNL nu poate decât să ofere în viitorul apropiat alţi «clienţi» pentru DNA” a declarat liderul PV Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: