Meseriaş lăsat fără activitate după ce casa la care lucra a fost călcată de hoţi

În ultima perioadă, imobilele aflate în construcţie au devenit foarte atractive pentru spărgători, deoarece nu trebuie să se chinuie prea mult pentru a intra în ele. „Deşi în mod repetat poliţiştii au atras atenţia cu privire la modul de asigurare a caselor în construcţie, se constată că în casele nelocuite aflate în diverse faze de construcţie (fără geamuri, uşi, sisteme de închidere) sunt deja depozitate bunuri casnice şi scule care, în mod inevitabil, atrag atenţia hoţilor şi îi expun pe proprietari infracţiunilor de furt” se transmite într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Ultima victimă, colaterală, a devenit un meseriaş angajat pentru lucrări de interior la un astfel de imobil, meseriaş care a rămas fără obiectul muncii după ce hoţii au vizitat clădirea şi i-au furat sculele. Casa aparţine unei tinere de 29 de ani din localitatea Gura Humorului, iar poliţiştii au stabilit că furtul a avut loc „pe fondul neasigurării corespunzătoare a imobilului, victima lăsând deschise două geamuri la nivelul superior”. Spărgătorii au plecat cu sculele electrice depozitate prin camere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: