Burdujeni

Cu autospeciala de descarcerare ISU pentru salvarea unui căţel prins într-un gard

vlcsnap-2015-02-11-13h19m44s131Iată-i într-un moment cu mâinile în sânge, tăind tăblăraia unei maşini făcute zob, pentru salvarea unei persoane încarcerate după un în accident violent, pentru ca în alt moment al activităţii lor să-i vezi ferind gâtul şi salvând pufoşenii prinse într-un gard sau blocate în locuri dintre cele mai ciudate. Şi între aceste repere se poate desfăşura activitatea unui militar ISU.

Înainte de intervenţia la cumplitul accident de marţi, de la Horodnic de Sus, în care au murit doi oameni, pompierii militari din Suceava s-au ocupat cu o misiune de-a dreptul drăgălaşă. Au salvat un câine prins, pe jumătate, într-un gard metalic, în cartierul Burdujeni al municipiului reşedinţă de judeţ.

Au luat autospeciala de descarcerare şi, cu ajutorul depărtătorului hidraulic, au creat spaţiu între o bară metalică şi temelie, unde se blocase animalul, astfel că acesta a putut să-şi treacă şi fundul de partea cealaltă. Misiune îndeplinită!

Coincidenţă sau nu, acelaşi echipaj a scos în urmă cu câţiva ani un pui de pisică, blocat într-un cavou din cimitirul „Sf. Vineri”, din cartierul George Enescu.

„Puiul de pisică se strecurase prin locul lăsat liber pentru aerisire dintre placa din beton şi rama cavoului, dar nu a mai putut să iasă. O femeie care era prin zonă şi a auzit mieunatul sfâşietor a alertat prin 112 pompierii militari. După ce s-a folosit acelaşi depărtător hidraulic, pisicuţa a fost eliberată” a reamintit acest episod Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: