Consultare pe tema proiectului de buget al municipiului Fălticeni

primarianet1Miercuri, 11 februarie, la ora 15, primarul municipiului Fălticeni, prof. Gheorghe Cătălin Coman, organizează o consultare pe tema proiectului de buget pe anul 2015, în sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni.

La dezbatere sunt invitate delegaţiile formaţiunilor politice reprezentate în Consiliul Local Fălticeni. Proiectul de buget va fi supus aprobării deliberativului local în cadrul unei şedinţe extraordinare, vineri, 13 februarie 2015.

Reamintim că proiectul de buget pentru anul 2015 a fost publicat pentru consultare publică, pe data de 14 ianuarie 2015, pe site-ul Primăriei Fălticeni – www.falticeni.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: