„Sper să îmi confirme încă o dată că este un om cinstit”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că deputatul Elena Udrea a avut „delicateţea” de a nu participa la Congresul PMP şi că speră să îi confirme încă o dată că este „un om cinstit”. „Aş vrea să vă mulţumesc pentru tăria pe care aţi avut-o, o mână de oameni, cei care sunteţi în sală, cei care sunteţi la prezidiu, doamna preşedinte Elena Udrea, cei care v-aţi dedicat acestei idei de a crea un partid nou. Chiar dacă nu este aici, ţin să-i mulţumesc şi îi apreciez delicateţea gestului ei de a nu fi în sală. Sper să se bucure de condiţii corecte pentru a se putea apăra şi sper să îmi confirme încă o dată că este un om cinstit, am convingerea că dacă va putea să o facă, o va face”, a spus Băsescu duminică la Congresul PMP.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că Elena Udrea l-a informat despre neregulile de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) şi că şi-a asumat sarcina de a transmite acest lucru structurilor abilitate în culegerea informaţiilor şi probelor. El a arătat însă că nu numai Elena Udrea l-a informat despre neregulile de la ANRP şi că ştia despre acestea şi din alte surse. Traian Băsesc a adăugat că rezultatul acestor reclamaţii, printre care şi cele ale Elenei Udrea, a fost că după aproximativ şase luni s-a produs prima punere sub acuzare a unui vicepreşedinte al ANRP.

Întrebat despre afirmaţiile Elenei Udrea referitoare la prim adjunctul directorului SRI Florian Coldea, Traian Băsescu a declarat: „Mi-a spus, dar preşedintele nu are niciun mijloc de verificare. Singura instituţie care legal controlează serviciile de informaţii este Parlamentul”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: