Şi în amicalul cu Bucovina Pojorâta

Rapid Suceava şi-a făcut „norma” de patru goluri

Rapid Suceava a ajuns la al treilea amical consecutiv în care a reuşit să marcheze de patru ori. Divizionara secundă s-a impus cu scorul de 4-1 (3-1) în faţa liderului Seriei I din Liga a III-a, Bucovina Pojorâta, într-un meci disputat sâmbătă, pe stadionul „1 Mai” din Iţcani.

Centralul partidei, Robert Şröder, a acordat trei lovituri de la 11 metri, toate până la pauză. Prima a fost dictată pentru un fault comis asupra lui Golofca. Tot el a executat penaltiul, portarul Jan Turiţă a apărat. La poarta opusă însă, Buhăcianu nu l-a iertat pe Pascal, iar oaspeţii au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Deşi vântul a încurcat execuţiile tehnice ale elevilor lui Bogdan Tudoreanu, Semeghin a găsit traiectoria optimă la un corner de pe partea dreapta şi Ferariu, lăsat nemarcat la colţul lung, a restabilit egalitatea.

Bucovina Pojorâta putea reveni în avantaj, dar vârfurile de atac ale oaspeţilor s-au încurcat în faţa portarului Pascal. Mai maturi în joc, „ceferiştii” au punctat în ultimele minute dinaintea pauzei. Golofca a obţinut un nou penalti, transformat de această dată de Sumanariu. Buziuc a marcat şi el primul său gol în tricoul Rapidului, după o „semifoarfecă” din 6 metri şi a stabilit scorul pauzei la 3-1.

În repriza secundă, antrenorii celor două formaţii au schimbat partiturile, iar balanţa s-a înclinat în dreptul Rapidului. Bara transversală a lui Negru şi execuţia acrobatică a lui Marinkovic pe lângă vinclu aveau să anunţe ultimul gol al meciului. Marinkovic a pătruns pe flancul drept şi a pasat în centrul careului, de unde Ghiorghiciuc a reluat în plasă. „Ceferiştii” au dominat jocul până la final, însă scorul a rămas neschimbat: 4-1.

Rapid Suceava (prima repriză): Pascal – Semeghin, Sava, Ferariu, Sfrijan – Tiron, Apostol, Ghiorghiciuc, Sumanariu, Golofca – Buziuc.

Rapid Suceava (repriza a doua): Roheţki – Spătar, Plecanciuc, Velescu, Vornicu – Bâgu, Săvoaia, Ghiorghiciuc – Marinkovic, Negru, Golofca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: