La Fălticeni, în cadrul competiţiei „Tenis 10 FRT – Cupa Nada Florilor”

Al doilea turneu de tenis dedicat copiilor

Tenis-10-medaliiSâmbătă, 7 februarie, în sala de sport „Gabriel Udişteanu” din Fălticeni, s-a desfăşurat cel de-al doilea turneu de tenis dedicat copiilor în acest an în municipiu în cadrul competiţiei organizate de Federaţia Română de Tenis la nivel naţional „Tenis 10 FRT – Cupa Nada Florilor”

21 de copii din Suceava, Dorohoi şi Fălticeni, s-au întrecut la toate cele trei niveluri ale competiţiei: roşu (copii până la 7 ani), portocaliu (copii până la 9 ani) şi verde (copii până la 10 ani) şi într-un concurs special pentru copii începători de la Clubul ACS „Nada Florilor”.

Participanţii au primit diplome şi premii oferite de sponsori, iar ocupanţii primelor trei locuri au fost recompensaţi şi cu medalii. Festivitatea de premiere a fost oficiată de conducerea clubului ACS „Nada Florilor” şi de Paul Buhlea, director general al Primăriei Fălticeni. După ce au jucat meciuri între ei în sistem turneu, începătorii Buhlea Avian, Vasiliu Ştefania şi Rusu Ana-Maria, toţi din Fălticeni, au fost şi ei premiaţi de Clubul ACS “Nada Florilor”.

Marcel Dascălu

Marcel Dascălu

„Concursurile vor continua pe tot parcursul anului, în prima decadă a fiecărei luni, organizatorul principal fiind FRT împreună cu Primăria Municipiului Fălticeni şi sponsorii Grigore Florea de la SC Raitar şi Gheorghe Buzdea de la Buzdea Com. Sperăm ca numărul participanţilor să crească de la o ediţie la alta”, ne-a declarat Marcel Dascălu, antrenorul secţiei de tenis a ACS „Nada Florilor”.

Următorul turneu „Tenis 10 FRT – Cupa Nada Florilor” va fi organizat sâmbătă, 7 martie.


Rezultatele înregistrate:

Nivel Roşu: 1. Avrămia Darius (Fălticeni); 2. Fîntînaru Denis (Fălticeni); 3. Şuhan Ilinca (Fălticeni).

Nivel Portocaliu: 1. Maciuc Răzvan (Suceava); 2. Onisei David (Fălticeni); 3. Anton Ilinca (Fălticeni).

Nivel Verde: 1. Anton Andreea (Fălticeni); 2. Guşă Sahra (Fălticeni); 3. Lefter Teodor (Dorohoi)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: