„Linia de demarcaţie între traficul de influenţă şi lobby este acum arbitrară”

Alexandru Băişanu

Alexandru Băişanu

„Ne aflăm într-un blocaj al organismelor de conducere ale unităţilor administrativ-teritoriale”, susţine liderul PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, potrivit căruia primari, preşedinţi de consilii judeţene, parlamentari nu mai fac absolut nimic pentru comunităţile lor ca să nu fie considerat trafic de influenţă.

Parlamentarul liberal consideră că este necesar să se stabilească, odată pentru totdeauna, care este diferenţa între traficul de influenţă şi muncă în interesul comunităţii.

Băişanu a explicat că în orice ţară civilizată există o astfel de lege care reglementează ce poate face un om implicat în politică şi administraţie pentru dezvoltarea comunităţii din care provine şi care l-a ales în funcţie.

„Linia de demarcaţie între traficul de influenţă şi lobby este acum arbitrară”, a arătat preşedintele PNL Suceava, care a ţinut să sublinieze că această lege trebuie să fie în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI