Urmărire, prin Brodina, după un şofer cu numere expirate la maşină

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina, a încercat, duminică, să oprească pentru control un autoturism.

Şoferul a văzut semnalele de oprire regulamentare, dar în loc să tragă pe dreapta, a băgat viteză şi a continuat drumul. Poliţiştii au plecat în urmărirea lui vreo 3-4 km, după care au văzut că acesta trage maşina în curtea unei locuinţe, apoi coboară şi dă să fugă. Oamenii legii l-au oprit însă şi l-au identificat ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Brodina.

Tânărul şofer alerga de nebun pentru că numărul de circulaţie provizoriu era expirat din data de 27 ianuarie 2015!

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, în plus, conducătorul auto a mai scos din buzunar aproape 400 de lei, amendă pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar şi pentru depăşirea vitezei maxime admise.

Cu numere de înmatriculare expirate de acum aproape o lună circula duminică, cu maşina, şi un tânăr de 28 de ani, din Moldoviţa. Măcar acesta nu i-a obligat pe poliţişti la urmăriri periculoase ci, după ce a fost pus în faţa evidenţei, a acceptat cu decenţă sancţiunile pentru această abatere de la lege.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: