Klaus Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi cu cel al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu

iohannisPreşedintele Klaus Iohannis a punctat la întâlnirea de ieri cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, nevoia de recredibilizare a Parlamentului, informează Administraţia Prezidenţială. „În cadrul consultărilor legate de agenda primei sesiuni parlamentare din acest an, preşedintele României a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului în viaţa politică şi în conştiinţa cetăţenilor”, arată Administraţia Prezidenţială cu privire la întâlnirea dintre şeful statului şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului care a avut loc ieri la Cotroceni.

Potrivit sursei citate, printre temele abordate în cadrul acestei întâlniri s-au aflat condiţiile de exercitare a votului în străinătate, eventualitatea schimbării legii partidelor politice, finanţarea transparentă a partidelor politice şi a campaniilor electorale, modificarea legislaţiei electorale.

Administraţia Prezidenţială menţionează că aceste teme vor fi detaliate pe parcursul noii sesiuni parlamentare şi în cadrul întâlnirilor periodice dintre şeful statului şi şefii celor două Camere ale Parlamentului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: