Autori suceveni citind la Bucureşti şi la Iaşi

Scriitorul Constantin Arcu a citit din recentul său roman „Măştile exilului” (Cartea Românească, 2014) în cadrul Clubului de Proză al Filialei Bucureşti a USR (coordonat de Aurel Maria Baros), miercuri, 28 ianuarie, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti. Despre romanul său au vorbit scriitorii Nicolae Stan şi Emil Lungeanu.

Cenaclul sucevean „Zidul de Hârtie” (care include şi alţi autori din estul şi nord-estul ţării) a furnizat ieşenilor un spectacol de poezie vineri, 30 ianuarie, la Galeria Meru („Casa cu pasaj”). Au citit versuri Matei Hutopilă (cel potrivit căruia „Zidul de Hârtie” este „o organizaţie a Zonei şi a Marginii”), Ştefan Ivas, Paul Mihalache, Florin Dan Prodan şi George Serediuc. Decorul a fost constituit din fotografiile expuse de artistul Vlaicu Bunduchi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: