Lansare „i-Tour Schi” 2015

> 8 pârtii omologate de schi din judeţul Suceava, promovate la nivel naţional de Ciuc Premium Natur Radler® şi Groove Hour

Lansare-i-Tour-Schi-2015-Ciuc-Radler-redimA fost lansată a cincea ediţie a proiectului naţional de informare şi promovare gratuită a pârtiilor de schi omologate din România, i-Tour Schi, implementat şi anul acesta de SC Groove Hour SRL şi susţinut de Ciuc Premium Natur Radler®.

„i-Tour Schi 2015 se evidenţiază şi anul acesta prin inovare şi acoperire naţională atât offline, cât şi online în promovarea destinaţiilor de schi şi snowboard din ţară, ca urmare a cercetării necesităţilor iubitorilor sporturilor de iarnă de orice nivel. Astfel, în 2015, pe lângă cele 220.000 de pliante cu hărţile pârtiilor de schi şi snowboard din 17 judeţe, diseminate gratuit pentru turişti, hotelieri şi administratorii pârtiilor, vom pune la dispoziţia celor interesaţi, în premieră, Şcoala de schi «i-Tour Schi» şi şase excursii de o zi pe pârtii. Şcoala de schi va fi implementată cu ajutorul monitorilor de schi din cele şase zone acoperite de proiect, în regim gratuit pentru începătorii care se vor înscrie pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro, iar excursiile vor fi acordate prin concurs pe aceeaşi pagină, în parteneriat cu ski-bus.ro. Mai multe informaţii pot fi găsite pe website-ul www.i-tour.ro” menţionează Dan Frigioiu, manager Groove Hour.

„i-Tour Schi 2015” înseamnă 220.000 de pliante gratuite cu hărţile a peste 150 de pârtii omologate din 17 judeţe din România, distribuite în peste 300 de unităţi de cazare, centre info-turistice şi pârtii de schi din ţară. Ca şi în ediţia de anul trecut, ele sunt grupate pe şase zone geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Harghita şi Covasna, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, Moldova şi Valea Prahovei. Online, i-Tour Schi comunică prin website-ul www.i-tour.ro, pagina de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro, dar şi printr-o hartă interactivă cu toate locaţiile domeniilor schiabile marcate cu simboluri individuale din care se deschide harta fiecărui domeniu şi o secţiune de informaţii. Harta interactivă poate fi preluată şi integrată în orice altă pagină web.

„Ciuc Natur Radler® susţine un stil de viaţă activ şi mişcarea indiferent de sezon. Împreună cu i-Tour ne dorim să promovăm destinaţiile de schi din România şi turismul activ. Poveştile de la sfârşitul unei zile pe schiuri, placă sau chiar sanie sunt cu atât mai savuroase alături de experienţa inconfundabilă a unui Radler adevărat. În momentele de pregătire dinaintea sportului poţi savura Ciuc Radler ® 0.0, iar în momentele de după schi, Ciuc Natur Radler® aduce un plus de gust unui stil de viaţă activ. Ciuc Radler ® este potrivit pentru cei care îndrăznesc să facă lucrurile puţin diferit, neputând să lipsească din proiectul i-Tour”, a declarat Jeanina David, Brand Manager, HEINEKEN Romania.

„A cincea ediţie a proiectului «i-Tour Schi», realizat alături de Ciuc Premium Natur Radler® aduce anul acesta pârtiile de schi şi snowboard şi mai aproape de iubitorii sporturilor de iarnă, prin proiectele pilot, dar şi prin pliantele distribuite cu atenţie şi prin interacţiunea din mediul online. Mulţumim Ciuc Premium Natur Radler® pentru că a făcut posibilă continuarea proiectului şi vă dorim distracţie plăcută pe pârtie!” a declarat Anca Stănilă, Project Manager i-Tour, Groove Hour.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: