Un tir din Moldova a dat peste un bărbat cu identitate necunoscută, întins pe şosea

> Bărbatul a decedat

Poliţiştii încercau ieri să stabilească identitatea unui bărbat, mort, în urma unui accident rutier, în mijlocul şoselei, pe DN 2, dinspre Fălticeni spre Suceava.

Oamenii legii au fost anunţaţi la 112 de eveniment, marţi seară, la ora 23.25, iar la faţa locului au aflat amănunte de la un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani, şoferul unui ansamblu auto cu semiremorcă.

„Acesta a declarat faptul că, în timp ce se deplasa dinspre Fălticeni spre Suceava, pe DN 2, a observat la aproximativ 7-8 metri o persoană căzută pe carosabil şi nu a mai putut evita impactul” a comunicat IPJ Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Identitatea bărbatului decedat nu a putut fi stabilită imediat după accident, acesta neavând la el niciun act de identitate.

Poliţiştii au solicitat la faţa locului şi reprezentanţi ai ISCTR Suceava, care au făcut verificări cu privire la legalitatea efectuării transportului de marfă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI