Brânduşel Nichitean mai are un singur vis: să ajungă vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava din partea PSD

Brânduşel Nichitean

Brânduşel Nichitean

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Brânduşel Nichitean, trecut la PSD de la PNL în perioada în care era în vigoare OUG 55/2014 ce a permis timp de 45 de zile aleşilor locali să-şi schimbe partidul, a recunoscut că doreşte să ajungă vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Nichitean a spus în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că a părăsit PNL pentru că nu se putea afişa alături de oameni care nu se ţin de cuvânt şi nu au onoare. „Băişanu (n.n. – Alexandru, preşedintele PNL Suceava) a dus la hotărârea mea de a pleca din PNL” a spus Nichitean. El a recunoscut că, înainte de alegerile locale din 2012, i s-a promis din partea lui Alexandru Băişanu poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Ulterior, după ce USL a câştigat alegerile locale, funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava a fost preluată de Băişanu, iar după ce acesta a fost ales deputat, de un alt consilier judeţean PNL, Ilie Niţă.

„Am văzut că o scaldă şi am spus că nu mai are rost” a spus Nichitean, care a menţionat că nu regretă că s-a înscris în PSD, chiar dacă îşi va pierde mandatul de consilier judeţean, după ce OUG 55/ 2014 a fost declarată neconstituţională. „Am găsit oameni de caracter în PSD, mai mulţi decât în PNL. Poate reuşim să creăm o altfel de imagine pentru PSD” a spus Nichitean, care a subliniat că scopul său în politică este să ajute oamenii şi să fie alături de ei. El a mai declarat că doreşte ca, alături de Cătălin Nechifor şi PSD, să câştige alegerile locale din 2016, iar Nechifor să fie reales preşedinte al CJ Suceava în timp ce el aspiră la o funcţie de vicepreşedinte al CJ Suceava.

„Vreau funcţie de conducere în judeţ, să se vadă că se poate face ceva, să dovedim că putem face” a conchis Brânduşel Nichitean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: