Spargeri de mii de lei înregistrate pe raza judeţului Suceava

Nu mai puţin de două spargeri, fiecare cu un prejudiciu lăsat în urmă de valoarea a câteva mii de lei, au fost semnalate poliţiştilor suceveni doar pe parcursul zilei de luni. Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ne-a comunicat că unul dintre furturi s-a înregistrat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, victima fiind o femeie de 35 de ani din localitate. Aceasta s-a plâns oamenilor legii în seara primei zile a acestei săptămâni că în lipsa ei persoane necunoscute i-au pătruns în apartament şi i-au sustras mai multe bunuri. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că spărgătorii au pătruns în locuinţa victimei prin forţarea şi escaladarea unui geam, iar din interior au sustras bijuterii din aur, bani şi un telefon mobil, valoarea prejudiciului fiind de circa 6.000 de lei.

O altă spargere a fost adusă la cunoştinţa lucrătorilor IPJ Suceava de un bărbat de 42 de ani, din comuna Iaslovăţ, administratorul unui cafe-bar din municipiul Rădăuţi, vizitat pe timpul nopţii de persoane rămase deocamdată necunoscute. De aici hoţii au plecat cu aparatura electronică găsită prin bar şi mai multe sticle cu băuturi alcoolice, valoarea pagubei ridicându-se la aproximativ 3.000 de lei. În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea pe cât posibil a prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: