Marea Britanie

O femeie a închiriat un elicopter să îşi caute câinele pierdut

Stăpâna unui câine pierdut a mers până la a închiria un elicopter pentru a-şi căuta animalul de companie. De sâmbătă, când a dispărut căţeluşa Sylvia, britanica Janice Bannister îşi petrece circa 12 ore pe zi cercetând cu atenţie peste tot, relatează 7sur7.be. Femeia din localitatea Telford (Marea Britanie) s-a deplasat mai întâi cu bicicleta, orientându-se apoi spre un mijloc mai pretenţios: un elicopter pe care l-a închiriat cu 750 de lire (1.000 de euro) şi la bordul căruia s-a îmbarcat. „Acum câţiva ani am făcut un zbor de plăcere organizat şi mă întrebam dacă se fac şi zboruri private. Din fericire se fac şi am închiriat elicopterul ca să am o vedere mai bună asupra locurilor”, a spus ea. „Pilotul a fost grozav, a zburat la mică înălţime fiindcă nu erau clădiri în jur şi mi-a acordat chiar şi un timp suplimentar, dar nu am găsit câinele”, a adăugat femeia.

În toată zona au fost lipite afişe, iar pe Facebook s-a creat un grup pentru acţiunea de căutare. În plus, la sfârşitul săptămânii au fost prevăzute două căutări colective ale patrupedului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: