Fergie şi soţul ei, Josh Duhamel, au apelat la terapia de cuplu pentru ca mariajul lor să reziste

Fergie-josh-Duhamel,Cântăreaţa Fergie şi soţul ei, Josh Duhamel, au apelat la terapia de cuplu pentru ca mariajul lor să reziste şi să devină mai puternic, informează contactmusic.com. Artista a dezvăluit că împreună cu soţul ei au apelat la terapia de cuplu pentru a se asigura că orice probleme vor apărea trebuie discutate şi rezolvate, cântăreaţa fiind mândră că partenerul ei de viaţă a manifestat un interes activ pentru un astfel de proces. „Nu îi este frică. Nu simte că nu ar fi suficient de bărbat”, a declarat Fergie pentru publicaţia America Allure Magazine.

Fergie şi Duhamel au stabilit o serie de reguli pentru a se asigura că viaţa familiei, inclusiv în ceea ce îl priveşte pe fiul lor, Axl, nu va fi neglijată având în vedere planurile cântăreţei, între care se numără şi următorul turneu pe care artista îl va susţine. „Eu şi soţul meu am stabilit regula de două săptămâni (de a nu petrece mai mult de două săptămâni departe unul de celălalt)”, a explicat artista. „El va trebui să vină cu Axl în turneu pentru o vreme, iar apoi va avea o pauză. (…) Eu voi sta cu Ax”, a completat acesta.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI