Viceprimarul înlocuit al Sucevei, Gavril Vîrvara, va găsi lipită pe uşă hotărârea de schimbare din funcţie

Viceprimarul ales al municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, care ar urma să preia funcţia lui Gavril Vîrvara, viceprimarul PSD schimbat din funcţie în urmă cu o săptămână, a declarat, joi seara, în cadrul emisiunii Ora de politică de la Intermedia TV, că pentru a prelua funcţia trebuie ca hotărârea de consiliu local să fie adusă la cunoştinţă lui Vîrvara.

El a spus că viceprimarul înlocuit urmează să primească hotărârea prin poştă, pentru că nu a venit la Primărie, şi că aceasta se va pune în aplicare imediat ce semnează de primire. Dacă nu semnează de primire se va face procedură de anunţare, cu afişare pe uşa viceprimarului înlocuit şi cu proces-verbal de afişare.

„E lipsă de respect faţă de Consiliul Local să nu primeşti o hotărâre de consiliu, mai ales că tu eşti în continuare consilier local” a spus Harşovschi.

El a mai spus că Vîrvara nu e primul nici ultimul viceprimar înlocuit.

Harşovschi a explicat că, în ultimii doi ani şi jumătate, deşi PDL are cel mai mare grup din CL Suceava, nu a revendicat o asemenea funcţie cât timp a existat o majoritate în jurul PSD. „A existat o majoritate în jurul PSD şi nu s-a întâmplat nimic în municipiu, deşi aveau susţinere de sus până jos, cu premier PSD şi preşedinte de CJ tot PSD. Să mai aşteptăm până în 2016 să nu se mai facă nimic?” s-a întrebat Harşovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: