Guvernul a iniţiat o Ordonanţă privind Loteria Bonurilor Fiscale

> prima extragere va fi pe 13 aprilie

Premierul Victor           Ponta          a anunţat că guvernul a iniţiat un proiect de Ordonanţă privind instituirea Loteriei Bonurilor Fiscale (LBF), iniţiativă menită să contribuie la combaterea evaziunii fiscale, şi adaugă că prima extragere ocazională va fi organizată pe 13 aprilie 2015, cu un fond de premiere de un milion de lei.

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizată de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) în a doua zi de Paşte (13 aprilie), iar fondul de premiere se ridică la un milion de lei, a anunţat, ieri, într-un comunicat, ministerul de resort. Potrivit sursei citate, în cadrul Loteriei se vor efectua extrageri a două valori, respectiv un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, şi data emiterii bonului. Extragerile vor fi lunare, dar şi ocazionale (Paşte, Crăciun etc.), în timp ce fondul de premiere se va împărţi la numărul bonurilor fiscale câştigătoare revendica-te, astfel rezultând valoarea unitară a fiecărui câştig. Rezultatele extragerilor lunare şi ocazionale vor fi disponibile online, pe pagina de internet a MFP şi pe cea a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), pentru un interval de cel puţin 30 de zile. MFP intenţionează organizarea Loteriei Bonurilor Fiscale începând cu 13 aprilie 2015 (a doua zi de Paşte), când se va programa prima extragere ocazională, având un fond de premiere de un milion lei.

Tragerile la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor la Loterie se organizează lunar de către Loteria Română, la acestea participând bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: