„Opreşte cancerul de col uterin !”

> Întâlnire cu caracter informativ şi umanitar, marţi, 20 ianuarie, la Suceava

Televiziunea Intermedia Suceava, cu sprijinul Shopping City, vă invită la o dezbatere intitulată „Opreşte cancerul de col uterin!”. Acesta este sloganul sub care Asociaţia Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfăşoară, în intervalul 19-25 ianuarie, cea de-a 9-a săptămână de prevenire a cancerului de col uterin – ne-a informat Adriana Dascălu-Bulină, realizatoare de emisiuni la Intermedia Suceava.

Ce este cancerul de col uterin, de unde ar trebui să îşi ia femeile informaţiile, ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirea? Ce au de făcut atunci când află că sunt bolnave? Poate fi această boală tratată şi altfel decât prin intervenţie chirurgicală? Cât de important este pentru o femeie bolnavă să găsească suport în familie, la serviciu, la spital, la biserică? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vor da răspunsuri medici, psihologi, preoţi, paciente, ne informează organizatorii, specificând că întâlnirea are şi un caracter umanitar. O bolnavă de cancer de col uterin, care se confruntă cu probleme financiare, va primi banii strânşi din vânzarea unor obiecte donate de artişti şi alţi oameni cu suflet mare din Suceava.

Evenimentul va avea loc marţi, 20 ianuarie, de la ora 17, la Shopping City Suceava.

Jurnalista Adriana Dascălu-Bulină ne-a precizat că persoanele care vor să facă donaţii, dar şi cele care ştiu cazul unei femei bolnave de cancer de col uterin care are nevoie de susţinere financiară sunt rugate să o contacteze.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI