Tiberius Brădăţan:

„Vrem să prindem în bugetul pe 2015 aproximativ 500.000 euro pentru extinderea UPU Suceava”

Medicul Tiberius Brădăţan, în calitate de consilier local PSD, în contextul în care a făcut cunoscut că fiecare dintre consilierii partidului şi-au asumat teme de rezolvat, inclusiv în funcţie de profesiile lor, a declarat: „Am încheiat în 2014 tot ce înseamnă modernizare în secţiile spitalului şi tema prioritară e extinderea şi dotarea corespunzătoare a UPU. A venit momentul să o aducem la standardele dorite de toţi”.

Consilierul Tiberius Brădăţan, care este directorul medical al Spitalului Judeţean, a spus: „Vrem să prindem în bugetul pe 2015 aproximativ 500.000 de euro pentru extinderea UPU. Vom face demersurile pentru o altă acţiune, cofinanţarea activităţii de cardiologie intervenţională, care înseamnă salvarea de vieţi omeneşti. Trebuie să avem cât mai aproape de pacient acest lucru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: