Laptopuri, telefoane mobile, casetofoane, scule, chei, toate de furat, găsite în maşina unor constănţeni

> Trei dintre hoţi au ajuns în arest, un al patrulea, de 13 ani, în Centrul de primire pentru minori

Un minor de 13 ani din Constanţa a ajuns în Centrul de primire minori din Suceava, iar colegii lui, trei tineri cu vârste între 18 şi 26 de ani, în arestul poliţiei, după ce au fost prinşi de oamenii legii într-o maşină doldora de bunuri furate.

Miercuri seară, în jurul orei 18, un echipaj de siguranţă publică a zărit doi bărbaţi care săreau de pe fereastra unui apartament de pe strada Staţiunii din Suceava, cu un bagaj mare, după care au urcat rapid într-o maşină şi au demarat.

Maşina a fost urmărită până când, anunţat despre asta, un alt echipaj al Poliţiei Municipiului Suceava a reuşit blocarea lui în trafic, la ieşirea din oraş spre Fălticeni.

În autoturism erau patru flăcăi veniţi de departe, Petre V., de 26 ani, Sali P., de 21 ani, din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, şi Bogdan M., de 18 ani, şi Maxim O., de 13 ani, aceştia doi din comuna Mihail Kogălniceanu, acelaşi judeţ.

Băieţii nu erau în excursie prin Bucovina, ci fuseseră la furat. În maşină poliţiştii au găsit laptopuri, telefoane mobile, casetofoane, scule, chei etc., printre care şi un laptop abia sustras din locuinţa de pe strada Staţiunii, unde au fost văzuţi.

Bineînţeles, odată recunoscut de proprietar, laptopul de 2700 de lei a fost restituit omului care nu visa probabil să-l mai vadă.

În maşina hoţilor constănţeni poliţiştii au dat şi de un alt laptop reclamat ca furat cu o zi înainte, dintr-o locuinţă din Iaşi.

Celelalte bunuri găsite urmează a-şi găsi proprietarii în funcţie de mersul cercetărilor poliţiştilor suceveni, ce vor reconstitui turul infracţional al celor patru constănţeni.

Suspecţii de peste 18 ani au făcut o oprire în arestul poliţiei, unde s-au reîntors de altfel după ce magistraţii suceveni au dispus ieri arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pentru furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: