Hoţ găsit ascuns sub pat de poliţişti

Florin Z., de 30 de ani, din Suceava, n-a mai apucat să dispară cu lucrurile pe care tocmai le furase din casa nelocuită a unei femei de 35 de ani, de pe strada Dobrică Eugen, din municipiu.

Scosese deja din casă, aproape de uşa de la intrare, două sacoşe din plastic în care îndesase o bormaşină cu acumulatori, o aerotermă de cameră, un binoclu, mai mulţi suporţi optici şi mai multe documente; dar nu a mai pus mâna pe ele.

Pe 14 ianuarie, la ora 22, poliţiştii au primit un pont că un bărbat a spart un geam al casei cu pricina şi a intrat la furat.

Două echipaje au pornit spre locuinţa sucevencei, care era plecată din localitate. Au văzut sacoşele cu bunuri furate şi au înţeles că hoţul nu ieşise încă din casă. Au efectuat atunci mai multe somaţii verbale, solicitând necunoscutului din interior să iasă şi, pentru că acesta nu s-a supus, au intrat ei. Au constatat imediat că în cele două camere ale locuinţei bunurile erau răvăşite, iar apoi au dat şi de hoţ.

Florin Z., de 30 ani, din Suceava, stătea pitit sub pat.

L-au scos de acolo şi l-au anunţat că este cercetat pentru furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: