Adăpost de animale şi un autoturism distruse de un incendiu provocat intenţionat

Pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei au intervenit în noaptea de miercuri spre joi pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Pavăl G. din satul Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei.

Când au ajuns la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, ardeau deja un adăpost de animale şi un autoturism, cu pericolul de propagare a flăcărilor la restul gospodăriei şi la un magazin din apropiere.

Localizat la timp, focul a rămas în limitele găsite, iar la ora 6 şi 5 minute acesta era stins.

Au ars însă adăpostul de animale, construit din lemn, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi. Autoturismul a fost şi el distrus, ca şi un cauciuc de la un tractor, scule şi unelte agricole, piese de schimb de la o combină agricolă, o presă de vulcanizare, o tonă de furaje şi alte bunuri din gospodărie.

În incendiu au pierit şi 15 păsări de curte.

Pompierii au salvat locuinţa, tractorul şi magazinul din vecinătate.

Tot ei au stabilit că focul de la gospodăria lui Pavăl G. a fost provocat intenţionat, aspect pe care îl vor cerceta în continuare poliţiştii.

IMG_20150115_051446            IMG_20150115_051409

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: