Amical de şase seturi între CSM Suceava şi VCM Piatra Neamţ

volei-sv-12-ianPrima echipă suceveană care va debuta într-un meci oficial în anul 2015 este cea de volei masculin. Componenta Seriei Est a Diviziei A2, CSM Suceava, va juca în campionat pe 17 ianuarie în sala „Unirea” cu Ştiinţa Bacău.

Timpul foarte scurt de pregătire l-a determinat pe antrenorul formaţiei sucevene, Victor Pancu, să încerce să combine pregătirea fizică cu cea tehnică şi tactică. Bazându-se pe colaborarea bună pe care a avut-o de-a lungul anilor cu VCM Piatra Neamţ, tehnicianul sucevean a reuşit ca la finele săptămânii trecute să antameze o partidă cu gruparea de Divizie A1.

CSM Suceava, ocupanta locului secund în Seria Est a Diviziei A2, şi VCM Piatra Neamţ, clasată pe locul VII în primul eşalon voleibalistic românesc, s-au întâlnit în sala „Unirea” din Suceava şi au jucat nu mai puţin de şase seturi. Aşa cum era de aşteptat, oaspeţii, cu un lot mai valoros şi superior ca talie, au dominat primele trei seturi. Cel de-al patrulea set a fost adjudecat de nemţeni la 25, în timp ce al cincilea a revenit sucevenilor. Ultimul set a fost unul lejer şi a revenit tot jucătorilor pregătiţi de Dan Gavril.

De menţionat că ambii antrenori ai echipelor, CSM Suceava şi VCM Piatra Neamţ, au folosit în meciul amical de la sfârşitul săptămânii trecute tot lotul pe care l-au avut la dispoziţie. De la gazde au lipsit Pietraru, accidentat, şi Andone, care a avut un examen la Bucureşti. La oaspeţi a evoluat şi fostul echipier al grupării CSM Suceava, fălticeneanul Ştefan Lupu.

„De-a lungul anilor am avut o colaborare foarte bună cu echipa din Suceava şi, în special, cu antrenorul Victor Pancu, de aceea am răspuns afirmativ dorinţei de a realiza un meci amical. Este perioada de presezon competiţional şi încă mai este ceva timp să îndreptăm greşelile jucătorilor noştri.

În ceea ce ne priveşte vom încerca să ne descurcăm cu banii puţini pe care-i avem şi mai mult cu sufletul. Va fi foarte dificil, pentru că contra-candidatele noastre din Divizia A1 au investit foarte mult şi şi-au adus jucători buni. Sper să ne descurcăm şi să ne menţinem în primul eşalon valoric. La acest început de an le doresc tuturor iubitorilor sportului sănătate şi mult noroc!” a declarat antrenorul echipei de volei masculin VCM Piatra Neamţ, Dan Gavril. De menţionat faptul că, în clasamentul celor mai buni cinci tehnicieni ai anului 2014, Dan Gavril a ocupant un onorant loc trei.

„Nu am avut formaţia completă şi am încercat să folosim în special jucătorii mai tineri. Sper ca relaţiile bune cu cei din Piatra Neamţ să continue şi poate săptămâna viitoare să mai facem un meci amical înaintea confruntării cu Ştiinţa Bacău.

Vom avea un joc dificil în compania formaţiei băcăuane, care are un lot mai bun decât al nostru, dar ne vom lupta să ne apărăm şansa. Mă bucură faptul că tinerii Lupuleasa, Mihuţ, Tănase şi Amariei se străduiesc să progreseze şi să înveţe cât mai multe de la «veterani».

Doresc numai bine la toată lumea şi le mulţumesc încă o dată celor care ne-au susţinut de-a lungul anilor şi care sper să ne ajute în continuare. Vreau să ne atingem obiectivul propus în acest an, calificarea în turneul play-off” a afirmat antrenorul formaţiei CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru echipa suceveană, în partida cu VCM Piatra Neamţ au evoluat: Sasu, Orăşanu, Huţuleac, Gontariu, Ştefură, Lupuleasa, Amariei, Tănase, Mihuţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: