Pentru reconstrucţia clădirii Seminarului Teologic din Suceava

Steliana Miron îşi donează jumătate din indemnizaţia de senator

MironVasilicaStelianaSenatorul PNL de Suceava Vasilica Steliana Miron a anunţat ieri, pe pagina sa oficială de Facebook, că va demara o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la refacerea clădirii Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”, situat în apropierea Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, care a ars în incendiul violent izbucnit joi dimineaţă.

„Am aflat despre incendiul violent izbucnit în clădirea Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor chiar în această dimineaţă. Îmi exprim regretul pentru acest accident nefericit şi fac un apel public la comunitatea suceveană să sprijine financiar refacerea cât mai rapidă a acestei instituţii de prestigiu” a scris parlamentarul liberal pe reţeaua de socializare, la câteva ore de la producerea incendiului.

Steliana Miron a mai anunţat că îşi va dona jumătate din indemnizaţia de senator pe luna ianuarie pentru reconstrucţia clădirii: „Pentru că puterea exemplului funcţionează, voi dona şi eu jumătate din indemnizaţia de senator pe luna ianuarie pentru reconstrucţie”.

Totodată, senatorul PNL a mai precizat că va adresa o cerere către Guvernul României pentru a ajuta financiar, din Fondul de Rezervă, la reconstrucţia clădirii Seminarului Teologic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: