Hoţii care au lăsat o bătrână fără banii pentru colindători au fost prinşi

Autorii unui furt care au lăsat o bătrână fără banii pe care îi pregătise să îi dea celor care o vor colinda au fost identificaţi de poliţişti. Reamintim că incidentul a fost adus la cunoştinţa oamenilor legii la finele săptămânii trecute, după ce una dintre nurorile femeii de 72 de ani, din Poiana Stampei, a solicitat sprijinul organelor abilitate pentru prinderea a doi hoţi care au sustras în timpul nopţii, din casa victimei, suma de 100 de lei. Verificările făcute atunci au stabilit că partea vătămată domiciliază în imediata apropiere a locuinţei fiului său şi a soţiei acestuia (altă noră de-a septuagenarei), persoane care au fost şi ele trecute pe lista suspecţilor după ce victima a declarat poliţiştilor că, în noaptea dispariţiei banilor, fără a putea preciza la ce oră, „a auzit un zgomot, s-a trezit şi a observat două siluete, iar cele două persoane, fără a-i spune ceva, s-au dus direct la un recamier şi au sustras suma de 100 lei, bani pe care partea vătămată i-a avut puşi acolo pentru colindători”. În plus, furtul părea destul de ciudat, deoarece autorii nu au lovit victima, nu i-au adresat ameninţări şi nici nu i-au solicitat alte sume de bani sau bunuri.

Pe parcursul zilei de marţi, în urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor specifice întreprinse, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 19 ani şi un minor de 15 ani, ambii din comuna Dorna Candrenilor. În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de cei doi, cu primul în stare de reţinere, iar al doilea sub control judiciar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI