Deputatul Alexandru Băişanu:

PNL a început reforma în partid

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că alegerea în funcţia de preşedinte al PNL a Alinei Gorghiu arată că partidul a înţeles să înceapă procesul de reformă. El a spus că propunerea lui Klaus Iohannis a fost împărtăşită de majoritatea membrilor BPN care au ales-o pe Alina Gorghiu în funcţia de preşedinte al partidului.

„Avem un preşedinte tânăr, curat şi cinstit. Asta a fost dorinţa lui Klaus Iohannis, asta e şi dorinţa mea. Aşteptăm şi de la PDL acelaşi tip de abordare în cadrul noului Partid Naţional Liberal” a spus Alexandru Băişanu.

El a mai spus că îşi doreşte ca noul PNL să propună în viitorul Guvern miniştri care să fie „oameni competenţi, cu o moralitate ireproşabilă”.

Liderul PNL Suceava a mai declarat că cei care se simt cu musca pe căciulă dintre membrii PNL să nu aştepte ca DNA să facă reforma clasei politice. „Cei care se simt cu musca pe căciulă să facă un pas în spate, să nu aştepte ca DNA să reformeze clasa politică. Este momentul pentru un nou început” a conchis Alexandru Băişanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: