Madonna lansează pe internet şase piese de pe noul său album „Rebel Heart”

Artista americană Madonna a dezvăluit pe pagina sa internet şi pe mai multe reţele de socializare şase din piesele cuprinse pe noul său album, intitulat „Rebel Heart”, care va fi lansat în prima săptămână a lunii martie a anului viitor, informează EFE. Potrivit paginii oficiale a artistei, aceste şase noi piese de pe album sunt deja disponibile pe diferite platforme muzicale şi pe serviciile de „streaming”. Diva pop asigură că la 9 februarie va face cunoscute 13 piese de pe acest nou album discografic care va apărea pe piaţă în martie 2015.

Titlurile cântecelor disponibile online sunt „Living for love”, „Devil pray”, „Ghosttown”, „Unapologetic Bitch”, „Illuminati” şi „Bitch I’m Madonna”, ultima înregistrată alături de cunoscuta interpretă Nicki Minaj.

Noul album al Madonnei, prin care artista cameleonică în vârstă de 56 de ani revine la stilul său ireverenţios şi provocator, reprezintă o reîntoarcere pe piaţa muzicală după o absenţă de peste doi ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: